DF Žabljak: Vukićević unazadio grad, trude se da odlože ono što ih neizbježno čeka

"Krađom su došli na vlast, krađom pokušavaju i da je sačuvaju divljim sjednicama skupštine u danima vikenda", navodi se u saopštenju te partije

4880 pregleda 5 komentar(a)
Žabljak (ilustracija), Foto: Boris Pejović
Žabljak (ilustracija), Foto: Boris Pejović

Demokratski front Žabljak osudio je "razbojničko" i vanredno održavanje sjednice žabljačkog lokalnog parlamenta na kojoj je "antinarodna vlast nelegitimno produžila mandat predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću".

"Ovaj čovjek koji je unazadio naš grad i pripada kriminalnoj družini iz DPS-a ne zaslužuje više ni dana da ostane na toj funkciji. Krađom su došli na vlast, krađom pokušavaju i da je sačuvaju divljim sjednicama skupštine u danima vikenda", navodi se u saopštenju te partije.

Iz žabljačkog DF-a dodaju i da je istina neumoljiva, a da "strah životu kalja obraz često".

"Prepali su se izbora i zato se trude odložiti ono što ih neizbježno čeka. Grad pod Durmitorom će sigurno biti oslobođen njihove tiranije. Prema tome, uzalud se upiru zaštititi svoj nerad i lopovluk jer je tome došao kraj. Nanijećemo takav poraz aktuelnoj lokalnoj vlasti da se od njega nikada neće oporaviti", piše u njihovom saopštenju.

Iz te partije smatraju da su "oni već izgubili izbore, samo to nisu spremni priznati sami sebi".

"Naš Žabljak čekaju bolji dani i svijetla budućnost za sve Žabljačane. Branili smo ovaj kraj od svih njihovih nasrtaja na naš narod i Srpsku pravoslavnu crkvu, branićemo ga i ubuduće. Pobjeda će biti istorijska, a pad kriminogenog režima nepovratan", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: