Demokrate samostalno na svim lokalnim izborima

"Nemamo dileme kakav je impuls i ne trebaju nam sporedna istraživanja ili mišljenja bilo kog političkog subjekta. Djelovanje lidera DF nije u opsegu našeg interesovanja", kazao je Bečić odgovarajući na pitanje kako gleda na tvrdnje lidera DF-a da ga neće podržati
82 pregleda 19 komentar(a)
Aleksa Bečić, Albin Ćeman, Foto: Samir Kajošević
Aleksa Bečić, Albin Ćeman, Foto: Samir Kajošević
Ažurirano: 11.10.2017. 09:37h

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da će ta partija nastupiti samostalno na svim lokalnim izborima u Crnoj Gori. On je kaza da je u DPS-u počelo prestrojavanje i panika na dvoru.

"Samo je pitanje ko će biti optuženi, a ko svjedok saradnik", kazao je Bečić predstavljajući nosioca liste u Petnjici Albina Ćemana.

On je rekao da se uskoro mogu očekivati optužbe da su se nosioci lista Demokrata borili protiv države, iako su tada bili djeca.

On je rekao da nakon formiranja opštine vlast nije uradila ništa za Petnjicu, navodeći da su tamo i danas misaone imenice struja voda i asfalt.

Ćeman je kazao da se demokratske promjene šire i na sjever Crne Gore, ističući da će se Demokrate u Petnjici isključivo baviti problemima u Petnjci. On je rekao da neće sarađivati sa DPS-om i da neće ulaziti u konflikte sa opozicijom.

Bečić je izbjegao da odgovori hoće li se kandidovati na predsjedničkim izborima. On je ponovio da će o tome donijeti odluku nakon konusltacija sa stranačkim organima.

"Nemamo dileme kakav je impuls i ne trebaju nam sporedna istraživanja ili mišljenja bilo kog političkog subjekta. Djelovanje lidera DF nije u opsegu našeg interesovanja", kazao je Bečić odgovarajući na pitanje kako gleda na tvrdnje lidera DF-a da ga neće podržati.

Bonus video: