Danilović: Vuković, niti je izabran, niti je ponovo izabran, niti je gradonačelnik

"Svaku njegovu odluku koju od sjutra potpiše buduća većina u SO Glavnog grada i novi gradonačelnik moraju poništiti", poručio je Danilović

7169 pregleda 18 komentar(a)
Danilović, Foto: Luka Zeković
Danilović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je danas da Ivan Vuković niti je izabran, niti je ponovo izabran, niti je gradonačelnik.

Vuković, aktuelni gradonačelnik Glavnog grada danas je na sjednici Skupštine Glavnog grada ponovo izabran na tu funkciju.

"Dakle, niti je izabran, niti je ponovo izabran, niti je gradonačelnik. Svaku njegovu odluku koju od sjutra potpiše buduća većina u SO Glavnog grada i novi gradonačelnik moraju poništiti. Da ima i jednog glasa razuma u Vladi morala bi se nakon ovoga uvesti privremena uprava do konstituisanja novog saziva? Ipak, kako god, ne očekujem ni taj jedan razuman glas. Očekujem, međutim, da danas "podgrijanog gradonačelnika" Podgorice rashladimo u oktobru, a onda i utvrdimo kolika je šteta, u međuvremenu, napravljena građanima Podgorice. Zamislite! Ponovo izabran od strane odbornika kojima sjutra ističe mandat?", naveo je Danilović u saopštenju.

Bonus video: