Danilo Jokić na čelu podgoričkog odbora Ujedinjene Crne Gore

Novi predsjednik predstavio je i svoj tim najbližih saradnika, potpredsjednike odbora Predraga Bajića i Jelenu Vlahović, a za predsjednika opštinskog Izvršnog odbora izabrao je Rajka Stevanovića
86 pregleda 10 komentar(a)
Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ažurirano: 10.10.2017. 12:16h

Podgorički odbor Ujedinjene Crne Gore je na sinoćnjoj sjednici izabrao novo rukovodstvo na čelu sa Danilom Jokićem, rekli su iz te partije.

U svom obraćanju, kazali su, Jokić se zahvalio dosadašnjem predsjedniku odbora Goranu Radonjiću i istakao da je u Podgorici formirana uređena stranačka struktura, pa će imati čast da upravlja i radi na njenom unaprjeđenju.

"Velika je čast i obaveza naslijediti na ovom mjestu profesora Radonjića koji je u minule dvije godine dao neizbrisiv pečat na funkcionisanje naše strukture u Glavnom gradu", istakao je Jokić.

Novi predsjednik predstavio je i svoj tim najbližih saradnika, potpredsjednike odbora Predraga Bajića i Jelenu Vlahović, a za predsjednika opštinskog Izvršnog odbora izabrao je Rajka Stevanovića.

Sjednici, koja je održana u prostorijama PR centra, pored dojučerašnjeg predsjednika odbora, a sada predsjednika Izvršnog odbora stranke Gorana Radonjića, prisustvovao je i predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

"Danilović je pozdravivši prisutne saopštio da Ujedinjena Crna Gora ima jasno definisan politički pravac i da je obaveza lokalnim odborima da radeći na svojoj strukturi šire ideju i politiku UCG. Snaga svake stranke leži u ljudima koji su nosioci politike na lokalu, a Ujedinjena Crna Gora, iako još uvijek nije zvanično registrovana, ima 12 odbora u Crnoj Gori. Ta činjenica je čast i obaveza svih u UCG da budemo još bolji i prepoznatljiviji. Danilović se zahvalio podgoričkom odboru na istrajnosti u radu i čestitao novoizabranom rukovodstvu početak rada sa novim zaduženjima," zaključuju u saopštenju stranke.

Bonus video: