šef kluba poslanika "mir je naša nacija"

Bogdanović: Ovo mora biti Vlada sa najkraćim mandatom u istoriji Crne Gore, izbori i tačka

"...jer je ovo Vlada koja nema legitimitet, koja ima više ministara nego partije koje je čine poslanika, koja nema usaglašen stav o niti jednom osjetljivom političkom pitanju i mnogo čega drugog"

4565 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Press centar Demokrata
Foto: Press centar Demokrata

Šef Kluba poslanika "Mir je naša nacija" Boris Bogdanović poručio je da 43. Vlada Crne Gore mora biti vlada sa najkraćim mandatom u istoriji Crne Gore.

On je dodao da predsjednik "nelegitimne Vlade čašćava članove Vlade i najbliže saradnike raznim kvalifikacijama", te da "samo nakon dva mjeseca svjedočimo onome što smo upozoravali od početka, a govorili smo:"Da će se 43. nelegitimina Vlada urušiti kao kula od karata".

"...jer je ovo Vlada koja nema legitimitet, koja ima više ministara nego partije koje je čine poslanika, koja nema usaglašen stav o niti jednom osjetljivom političkom pitanju i mnogo čega drugog", poručio je Bogdanović u saopštenju.

On je kazao da se "potvrđuje ono što tvrdimo već mjesecima - da se ovakve političke krize ne rješavaju jeftinim trgovinama i trikovima, već narodnim sudom na vanrednim parlamentarnim izborima."

"Zato, izbori i tačka", zaključuje Bogdanović.