U Savjetu SD-a Mićo Orlandić, Đorđe Suhih, Vujica Lazović...

"Savjet Socijaldemokrata sastavljen je od istaknutih pojedinaca, uglednih intelektualaca, univerzitetskih profesora, bivših dekana…"

5021 pregleda 27 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Glavni odbor Socijaldemokrata Crne Gore, na drugoj održanoj sjednici, jednoglasno je izabrao Savjet partije, kojim će predsjedavati prvi predsjednik SD-a Ivan Brajović.

Kako je saopšteno iz SD-a, za članove Savjeta jednoglasno su izabrani Mićo Orlandić, Vujica Lazović, Danilo Burzan, Senad Gačević, Veselin Pavićević, Andrija Lompar, Jusuf Kalamperović, Đorđe Suhih, Pina Bubanja, Selim Resulbegović, Radojka Koprivica, i Nusret Ećo.

"Savjet Socijaldemokrata sastavljen je od istaknutih pojedinaca, uglednih intelektualaca, univerzitetskih profesora, bivših dekana… od kojih nijesu svi članovi partije, što ovom tijelu dalje dodatni kvalitet, kako sa aspekta struke, tako i sa aspekta što objektivnijeg sagledavanja političke situacije", navodi se u saopštenju partije.

Izborom Savjeta, Izvršnog odbora i konstituisanjem stručnih odbora pri Predsjedništvu Socijaldemokrata, kako je saopšteno, "zaokružena je nova kadrovska struktura partije, koja je utvrđena novim Statutom usvojenim na II Kongresu partije, na kojem je izabrano novo rukovodstvo."

Bonus video: