URA: Buka koja se stvara oko Temeljnog ugovora nije buka radi toga - to je buka radi pravde...

"Pravda je konačno profunkcionisala. Ohrabrujemo sudstvo i tužilaštvo za dalje radnje i distibuciju pravde na svim nivoima. To je jedini put uspjeha za Crnu Goru"

7757 pregleda 22 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Buka koja se danima unazad stvara oko Temeljnog ugovora nije buka radi toga - to je buka radi pravde i onih koji bi tim diskursom da je izbjegnu, saopšteno je danas iz Građanskog pokreta URA.

"Uprkos brojnim opstrukcijama sa svih strana, velika satisfakcija je kada pravda zakuca na vrata onih koji su se u prethodnom periodu položajima u državnom aparatu sakrivali od pravde i uz evidentne dokaze koje su izlazili u javnost činili pronevjere i teška krivična djela", istakli su iz GP URA povodom hapšenja Službenika Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Petra Lazovića i izdavanja naloga za hapšenja službenika Uprave policije Ljuba Milovića, koji se zajedno sa Lazovićem sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije.

Iz te partije su na Fejbuku poručili da je teško kad u borbi za pravdu naspram sebe imate gotovo sve, pa čak i one koje smatrate partnerima u tom procesu, a koji su u svakom trenutku željeli da vas navodno povežu sa kriminalnim miljeom i da predstave kao dio kriminalnih radnji.

"Ovakva hapšenja su najbolji odgovor svima njima (a u prvom redu Demokratskoj Crnoj Gori koja je neskriveno sve vrijeme opstruirala ovaj proces i malicioznim konstrukcijama željela da osujeti napore URE i našeg lidera u ovom postupku). Pravda je konačno profunkcionisala. Ohrabrujemo sudstvo i tužilaštvo za dalje radnje i distibuciju pravde na svim nivoima. To je jedini put uspjeha za Crnu Goru", poručili su iz GP URA.

Bonus video: