Zirojević: Abazović pokazao da se jedino drži principa prevare, sada je prevario članove sopstvene Vlade

"Pitamo se šta predstavnici suverenističkih partija još traže u ovoj izdajničkoj Vladi, koja je uzgred omogućila sinhronizovanu akciju policije i ekstremista u Nikšiću kako bi se opet terorisali Crnogorci, nama nije jasno. Ovim putem ih pozivam da istu odmah napuste"

5037 pregleda 17 komentar(a)
Zirojević, Foto: SD
Zirojević, Foto: SD

Portparol Socijademokrata (SD) Nikola Zirojević saopštio je da je "Vlada Dritana Abazovića ovjerom zapisnika sa prethodne sjednice ovjerila izdaju Crne Gore".

"Po ko zna koji put Abazović je pokazao da je jedini princip kojeg se drži - princip prevare. Sada, o ponovnom glasanju, javno je prevario članove sopstvene Vlade", dodao je Zirojević.

Vlada je danas usvojila zapisnik sa prošle sjednice na kojoj je usvojen Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

Zirojević u saopštenu SD-a pita šta predstavnici suverenističkih partija još traže u ovoj, kako je naveo, "izdajničkoj Vladi".

"Koja je uzgred omogućila sinhronizovanu akciju policije i ekstremista u Nikšiću kako bi se opet terorisali Crnogorci, nama nije jasno. Ovim putem ih pozivam da istu odmah napuste", kaže Zirojević.

Kako je naveo za Socijaldemokrate je "situacija kristalno jasna".

"Obaranje Vlade i vanredni parlamentarni izbori jedino su adekvatno rješenje za izlazak iz ovog haosa. Pravljenje bilo kakvih novih trulih kompromisa značilo bi saučesništvo u izdaji Crne Gore", zaključio je Zirojević.

Bonus video: