SNP: Hrabar i predan rad SDT i GST, očekujemo sudske presude koje niko neće moći da dovede u pitanje

Iz SNP su poručili da Crna Gora mora postati istinska država vladavine prava, u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti nedodirljivih

3679 pregleda 2 komentar(a)
SNP, Foto: Miloš Rudović
SNP, Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da "podržava današnju akciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), u kojoj je, na osnovu dokaza i snimaka EUROPOL-a, došlo do hapšenja Petra Lazovića, osumnjičenog za stvaranje kriminalne organizacije, kao i do izdavanja naloga za hapšenje službenika Uprave policije Ljuba Milovića".

"Pohvaljujemo hrabar i predan rad SDT (Specijalno državno tužilaštvo) i glavnog specijalnog tužioca (GST) i očekujemo da isti rezultira jasnim i nepristrasnim sudskim presudama koje niko neće moći da dovede u pitanje", ističe se u saopštenju SNP.

Iz te partije su dodali da Crna Gora mora postati istinska država vladavine prava, u kojoj će zakoni važiti jednako za sve i u kojoj neće biti nedodirljivih.

"To je cilj za koji se SNP CG zalaže decenijama, a to je i jedan od uslova za brže pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji. U tom smislu, dajemo punu podršku SDT-u da nastavi sa ovim i sličnim akcijama i da oslobodi našu zemlju iz ralja kriminala i korupcije. Naši građani su željni pravde i svi zajedno, kao društvo, smo dužni da im je isporučimo u što skorijem roku.", navodi se u saopštenju SNP.

Bonus video: