Đukanović: Pred građanima Berana izvjesno dogledna bolja budućnost

Kako je kazao, nada se da će lokalna uprava imati odgovoran odnos prema raspoloživim resursima, čemu će "odgovarajuću podršku pružiti Vlada i drugi državni organi u cilju ostvarivanja ključnih razvojnih prioriteta"

6316 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je Dan Opštine Berane i istakao da je uvjeren da je na temelju započetih i planiranih infrastrukturnih, turističkih i drugih privrednih projekata, pred građanima Berana izvjesno dogledna bolja budućnost.

On je čestitku povodom 21. jula – Dana Opštine Berane, uputio predsjedniku Opštine Vuku Todoroviću, predsjedniku Skupštine opštine Novici Obradoviću, odbornicima i građanima "uz najbolje želje za dalji uspješan rad".

"Proslavom dana Opštine, s ponosom se prisjećamo građana ovog kraja koji su u narodnooslobodilačkoj borbi dokazali svoju privrženost crnogorskoj slobodarskoj tradiciji, kao i multietničnosti i multikonfesionalnosti koje u Crnoj Gori baštinimo vjekovima. Na tim istorijskim temeljima, obnovili smo nezavisnost Crne Gore, učinili je punopravnom članicom NATO saveza i državom kandidatom najbližom članstvu u EU. Na nama i dolazećim generacijama je da očuvamo izuzetne vrijednosti utkane u crnogorsko biće, koje su od vajkada njegovali najugledniji žitelji Vasojevića, doprinoseći time dobru i napretku svog kraja i svoje države", kazao je Đukanović.

Kako je kazao, nada se da će lokalna uprava imati odgovoran odnos prema raspoloživim resursima, čemu će "odgovarajuću podršku pružiti Vlada i drugi državni organi u cilju ostvarivanja ključnih razvojnih prioriteta".

Bonus video: