Demokrate: Budvanski odbori PzP-a i DF-a da iznesu stav o napadima iz Podgorice

Brutalne izmišljotine i laži na račun Demokrata i gradonačelnika Krapovića, ističu iz budvanskog odbora Demokrata, samo su nastavak nezaustavljivog pada i nestajanja Pokreta za promjene sa političke scene Crne Gore, a na budvanskoj, smatraju iz Demokrata, ne postoje već odavno
156 pregleda 20 komentar(a)
Demokrate Budva, Foto: Demokrate
Demokrate Budva, Foto: Demokrate
Ažurirano: 08.10.2017. 15:07h

Opštinski odbor Demokrata u Budvi očekuje od svih konstituenata aktuelne vlasti u tom gradu da se javno odrede i reaguju na napade koje ovih dana iznose, ne članovi Opštinske organizacije Pokreta za promjene iz Budve, već centrala te stranke, kazali su iz budvanskog odbora Demokrata.

Kako ističu, posebno to očekuju od sedamnaest odbornika koji su glasali da Dragan Krapović bude predsjednik Opštine Budva.

Član predsjedništva Pokreta za promjene Nikola Bajčetić je kazao da će se PzP zalagati da se preispitaju svi projekti koje je radila majka gradonačelnika Budve, Dragana Krapovića.

Brutalne izmišljotine i laži na račun Demokrata i gradonačelnika Krapovića, ističu iz budvanskog odbora te partije, samo su nastavak nezaustavljivog pada i nestajanja Pokreta za promjene sa političke scene Crne Gore, a na budvanskoj, smatraju iz Demokrata, ne postoje već odavno.

Kako dodaju, ukoliko se sa navedenim optužbama glavnih figura Pokreta za promjene slažu u lokalnim odborima PzP-a i Demokratskog fronta, čiji je PzP član, Demokrate očekuju da o tome bez odlaganja budu obaviješteni.

"U slučaju da podržavaju ovakve umobolne napade lidera PZP-a, pozivamo ih da pokrenu inicijativu za smjenu predsjednika Krapovića, a sigurni smo da će za takvu jednu odluku imati podršku 12 odbornika DPS-a. Jasno je da su napadi na Demokrate, koji se osmišljavaju u prostorijama DB-a i plasiraju Medojeviću, produkt sve veće podrške koje Demokrate uživaju i u Budvi i u drugim opštinama u Crnoj Gori. Laži i izmišljotine koje ovih dana čujemo od onih koji više ne smiju ni da pomenu DPS su produkt i bunila i ludila koji se dešava u glavama vječitih, profesionalnih opozicionara, koji se ne snalaze u bilo kojoj drugoj ulozi. Simptomatično je i to što Budva nije jedina opština u kojoj PZP pravi probleme u funkcionisanju vlasti opozicije sa državnog nivoa.

Nažalost po Medojevića, dodaju Demokrate, nije mogao naći nikoga iz Budve koga bi nagovorio da "iznese ovakve nebuloze", jer i Dragana Krapovića i njegovu porodicu, ali i sve članove Demokrata iz Budve, Budvani jako dobro znaju.

"Pa su po nalogu DB-a došli do Budve i krenuli u suludu kampanju, koja će im se veoma brzo vratiti kao bumerang. Posebno je jadno posljednje saopštenje Bajčetića, koji se o prilikama u Budvi informisao od dotičnog. Kada nemaju dokaze, drže se starog dobrog olajavanja bez pokrića. Odlično se u Budvi zna sve, pa radi javnosti u Budvi nismo ni dužni da odgovaramo na ovakve gluposti. To radimo isključivo radi javnosti Crne Gore, jer namjera PZP-a je nanošenje štete Demokratama, a ne dobre želje građanima," napominju iz budvanskog odbora Demokrata.

Rezultate rada Dragana Krapovića i njegovih saradnika u izvršnoj vlasti, dodaju, građani mogu vidjeti upravo ovih dana, a upravo to, kako smatraju, ne odgovara pojedinima koji su "zbog svojih slijepih, ličnih interesa željno očekivali da se u Budvi na djelu ne vide promjene na bolje."

"Bez želje da dajemo dodatno vremena i pažnje Medojeviću i Bajčetiću, zbog opstanka vlasti u Budvi još jednom pozivamo sve, a posebno lokalni DF, da se o novonastaloj situaciji odrede promptno. Naglašavamo da nas interesuje samo stav lokalnih odbora, jer Budvom se više neće upravljati iz Podgorice. Pa makar i u najgorem slučaju to značilo nove izbore, za koje smo spremni. Ali ne i građani," zaključili su iz Opštinskog odbora Demokrata u Budvi.

Bonus video: