Jušković: Ne svetim se Demokratama, a što se tiče "torbe" u pitanju je prljava i perfidna politička insinuacija

"U odnosu na pitanje sa kim se sastajao istaći ću da sam se sreo sa prijateljem koji je visoki član Vaše partije, a na njegovo inistiranje"

12410 pregleda 6 komentar(a)
Jušković, Foto: Vuk Lajović
Jušković, Foto: Vuk Lajović

Predsjednik Odbora povjerenika Opštine Budva Nebojša Jušković odbacio je optužbe lidera budvanskih Demokrata Krsta Radovića, da se ne sveti pripadnicima te partije, a na pitanje sa kim se sastao juče, odgovorio je da je sa prijateljem, visokim članom te partije.

On je optužbe Radovića da je uzeo torbicu i kovertu, nazvao prljavom i perfidnom insinuacijom, te pozvao ako imaju dokaze da podnesu dokaze nadležnim državnim organima.

"U odnosu na navode predsjednika opštinskog odbora Budva Demokratske Crne Gore, Krsta Radovića, ukazujem na sljedeće. Kao predsjednik Odbora povjerenika u opštini Budva u potpunosti se ograđujem od navoda gospodina Radovića da je moje djelovanje revaništički motivisano prema političkoj partiji koju predstavlja. U odnosu na pitanje sa kim se sastajao istaći ću da sam se sreo sa prijateljem koji je visoki član Vaše partije, a na njegovo inistiranje. Kada je riječ o prljavim i perfidnim političkim insinuacuijama u vezi sa "torbom" pozivam sve koji imaju bilo kakve dokaze da ih podnesu nadležnim državnim organima. Gospodine Radoviću, ova Vaša politička insinuacija da ja i Odbor povjerenika potpadamo pod bilo čiji politički pritisak je neutemeljena i neosnovana o čemu svjedoči i sam tok današnje sjednice. Gospodine Radoviću, moj i Vaš moralni integritet dobro je poznat u Crnoj Gori i na ovaj nizak nivo političke i opšte kulture više neću odgovarati", naveo je Jušković.

Bonus video: