Knežević: Bečić nema podršku Fronta, uzalud naručena istraživanja

Predsjednik Demokrata u saradnji sa Milošem Bešićem spinuje javnost i lažnim istraživanjima žele da pritisnu ostatak opozicije da podrži Bečića kao predsjedničkog kandidata, smatra poslanik Demokratskog fronta
107 pregleda 50 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.10.2017. 15:27h

Član predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević optužio je Demokrate i njihovog lidera Aleksu Bečića da u saradnji sa Milošem Bešićem spinuje javnost i da lažnim istraživanjima žele da pritisnu ostatak opozicije da podrži Bečića kao predsjedničkog kandidata. On je naglasio da DF neće podržati Bečića za predsjedničkog kandidata.

"Vijesti" su objavile istraživanje prema kojem DPS podržava 38 odsto građana, Demokratsku Crnu Goru 26.1 odsto, a Demokratski front 12.2 odsto građana Crne Gore.

Prema tom istraživanju, najveću podršku građana da bude predsjednički kandidat, a onda i predsjednik države, ima Aleksa Bečić.

"Ovo istrraživanje je mentalna perverzija, predviđena je izlaznost od 100 odsto. Bečiću ćemo prijateljski savjetovati da ne koristi ovakve spinove i ne baca novac jer je slično sa Bešićem radio Darko Pajović kada se pumpao njegov rejting, a sada može samo da trčkara oko Skupštine. Nećemo podržati Bečića, džaba mu istraživanja, džaba mu posrednici iz malograđanske opozicije", rekao je Knežević.

Na ovaj način, kazao je on, su mangupi pomamljivali i Bora Miranovića da se kandiduje, i dodao da će Bečićev rejting, ako ovako nastavi, biti ispod rejtinga Bora Miranovića.

Bonus video: