Đurović: Petnjica se ponosi bogatstvom različitosti i obiljem prirodnih resursa

Smatra i da su turistički potencijali tog kraja nedovoljno iskorišćeni, ali da je uvjerena da će kvalitetna promocija ponude doprinijeti da se Petnjica bolje pozicionira na turističkoj mapi, te da se izazove veća zainteresovanost turista za istraživanje ovog područja

5284 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 4. avgusta, Dana opštine Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građankama i građanima tog grada.

"U susret proslavi prve decenije povratka statusa opštine Petnjica, izražavam najiskrenije želje za blagostanje i prosperitet svih stanovnika ovog grada", kazala je ona.

Istakla je da se Petnjica koja je jedna od najmlađih crnogorskih opština ponosi bogatstvom različitosti i multietničkim skladom, ali i obiljem prirodnih resursa.

Smatra i da su turistički potencijali tog kraja nedovoljno iskorišćeni, ali da je uvjerena da će kvalitetna promocija ponude doprinijeti da se Petnjica bolje pozicionira na turističkoj mapi, te da se izazove veća zainteresovanost turista za istraživanje ovog područja.

"Koristim priliku i da izrazim dužno poštovanje i zahvalnost svim Bihorcima u dijaspori koji nisu zaboravili odakle potiču i nesebično investiraju u razvoj svog zavičaja", navodi se u njenoj čestitki.

Bonus video: