URA: Vlast DPS-a učinila da se Nikšić prepoznaje po kriminalu

„Mi u omladini pokreta URA Nikšić ne tražimo politički poen na ovom problemu nego onako iskreno kako smo oduvjek radili, pitamo ko je kriv što je crna hronika odavno naslovna strana u Nikšiću?“
64 pregleda 3 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA
Ažurirano: 06.10.2017. 14:25h

Udarna vijest proteklih dana, u svim elektronskim medijima u Crnoj Gori bila je činjenica da je u Nikšiću, za samo šest dana privedeno više od sedam lica, optuženih za tešku krađu, ili krađu i da žal bude još veća od sedam ljudi, šest je mladih, koji da su jedva punoljetne osobe, kazao je Mirko Pavićević član Foruma mladih URA Nikšić.

„Mi u omladini pokreta URA Nikšić ne tražimo politički poen na ovom problemu nego onako iskreno kako smo oduvjek radili, pitamo ko je kriv što je crna hronika odavno naslovna strana u Nikšiću?“, kaže Pavićević.

On je istakao da su smiješne riječi hvale predsjednika Opštine Nikšić kao i njegovih potpredsjednika koji tvrde da je stanje u Nikšiću skoro kao u Luksemburgu, da svi rade i nemaju egzistencijalnih problema.

„Gospodo, shvatamo mi činjenicu da novca u Vašim džepovima ima na pretek, ali građani Nikšića su skoro pa gladni. Nažalost, nikoga ne treba da čudi što je stopa kriminala u Nikšiću na znatno većem nivou nego prije deset godina. I tada ste vi gospodo iz DPS-a i satelita bili na vlasti i tada ste i počeli da kradete od ovog naroda“, naglasio je Pavićević.

Kazao je da mladi u Nikšiću danas nemaju posao, nemaju osnovnu egzistenciju i da je sve više lopova, sitnih uličnih dilera i zelenaša po uzoru na ljude iz vlasti.

„To je ono što ostaje nakon vašeg rada, kako u lokalnoj samoupravi tako i svugdje gdje DPS-a bar na tren zavlada. Rješenja postoje, potrebna je samo volja za radom, ali i volja da se ne krade. Gospodine Grboviću, kada bi samo jednom zanemarili partijsku knjižicu naišli bi ste na stručne i odgovorne ljudi koji vode računa o svome gradu. Ali zaboravljamo da vam to nikako ne odgovara“ , istakao je Pavićević.

Pavićević je naglasio da su DPS i njegova trula politika zajedno sa njihovim partnerima Nikšić i Crnu Goru doveli na rub siromaštva, gdje se za hljeb zarađuje krađom.

Zaključuje pak „da takvo stanje neće dugo trajati i da se talas oslobođenja crnogorskih opština ali i cijele zemlje ne može nikako zaustaviti“.

Bonus video: