DPS Pljevlja: Rovčanin dvije godine zamajava Pljevljake, rekonstrukcija TE kasni zbog njegovog neznanja

"Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu"

3174 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Pljevaljski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) poručio je da izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i funkcioner Demokratske Crne Gore Nikola Rovčanin sa čela te državne kompanije skroo dvije godine "zamajava Pljevljake", a sve, kako navode, u svrhu "sticanja jefitnih političkih poena".

Iz DPS Pljevlja navode da sama rekonstrukcija Termoelektrane Pljevlja kasni zbog "neznanja", ali prije svega "katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih "Gigawat" stručnjaka."

"Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu. Kao eklatantan primjer šarlatanstva je priča oko UT uslova oko koje je Rovčanin prosipao maglu nezapamćenu na javnoj sceni. Vjerovatno u skladu sa svojim stručnim referencama i znanjem dotični direktor ucrtao je slobodnom rukom i flomasterom, a onda naručio video prezentaciju nove trase budućeg vrelovoda. I onda se sjetio da mu je za to potrebna i odgovarajuća dokumentacija!", poručuju iz pljevaljskog DPS-a u saopštenju.

Rovčaninu poručuju da je "optuživao, pisao i vrijeđao", ali i da treba da se izvini.

"Optuživao, pisao, vrijeđao a na kraju... Odgovorite gospodine Rovčanin za koju trasu ste dobili UT uslove od nadležnog ministarstva? I ako imate imalo odgovornosti makar se izvinite ako ne onima koje ste pokušali da uvrijedite onda građanima, koje ste zamajavali sa vašim besmislicama. Ako vi ne odgovorite mi ćemo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: