DPS Pljevlja: Dok zapošljava rodbinu, Rovčanin bi i tuđe zasluge da prisvoji za sebe

"Pogledajte svoje nastupe prije 2021. i vidjećete da današnji Rovčanin kritikuje onog Rovčanina prije dvije godine. Ko je sad u pravu? To ćete morati sami sa sobom da razlučite"

4646 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Pljevlja saopštio je danas da izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i predsjednik Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore u Pljevljima Nikola Rovčanin "dok zapošljava rodbinu, bi i tuđe zasluge da prisvoji za sebe".

Oni su reagovali na današnje saopštenje Rovčaina u kome on između ostalog navodi da je ta EPCG više uradila u Pljevljima za godinu dana nego DPS za 30 godina vladavine.

"Gospodine Rovčanin, možda jeste spin majstor ali pretjerali ste. Hvalite se onim za šta je Vaša zasluga nula prekrižena, osim zapošljavanja rodbine u čemu ste rekorder za Ginisa. Svi nabrojani rezultati rada su posljedica dugogodišnjeg strateškog i odgovornog pristupa u upravljanju i funkconisanju EPCG", ističe se u saopštenju DPS .

Oni su dodali da se Rovčanin sada hvali onim što je kritikovao prije dvije godine.

"Pogledajte svoje nastupe prije 2021. i vidjećete da današnji Rovčanin kritikuje onog Rovčanina prije dvije godine. Ko je sad u pravu? To ćete morati sami sa sobom da razlučite. A nama odgovorite za koju trasu su dobijeni UT uslovi? Za onu koju ste crtali flomasterom preko magistralnog puta i gradskih ulica ili prvobitnu kako je izdata u UT uslovima od strane nadležnih organa. Budite odgovorni pa kažite", poručili su iz DPS Pljevlja.

Bonus video: