Đeljošaj: Protiv smo rušenja Vlade, nelogično je to raditi zbog Temeljnog ugovora

"Volio bih da me vrijeme demantuje ako sam pogriješio. Svakako, iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nisam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama), već sam za principijelan stav, pa makar ostali u manjini"

13027 pregleda 9 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović

Albanska alternativa kao dio Albanske liste, protiv je rušenja Vlade Dritana Abazovića koju smo podržali i u kojoj učestvujemo, napisao je na Fejsbuku Nik Đeljošaj, lider Albanske alternative i predsjednik Opštine Tuzi.

"Iako na sjednici Vlade nismo podržali predlog Temeljnog ugovora Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkovom (SPC) u sadržini koji je usvojen, ipak smatramo da je nelogično rušiti Vladu baš zbog Temeljnog ugovora u sadejstvu sa najvećim podržavaocima tog istog ugovora", naveo je Đeljošaj.

Kako kaže to je po njegovom mišljenju "neracionalno i štetno za državu Crnu Goru".

"Volio bih da me vrijeme demantuje ako sam pogriješio. Svakako, iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nisam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama), već sam za principijelan stav, pa makar ostali u manjini", zaključio je Đeljošaj.

Bonus video: