Vuksanović Stanković: Car je go; Abazović: A imaju li Raško i Ranko odijela?

"Ali one bunde što ste dobili i ona odijela što ste dobili i pokrili ono što je na nezakonit način uzeto od građana - govorim u političkom smislu, ne mislim na vas lično, ali niste ni vi cvećka kad je to u pitanju...", kazao je predsjednik Vlade

64183 pregleda 55 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković pitala je tokom večerašnje rasprave o nepovjerenju Vladi - o čemu se uopšte raspravlja.

"Nemamo više o čemu. Odustajem od diskusije. Car je go. Sva sublimacija politike Dritana Abazovića je u toj rečenici".

Abazović je odgovorio da je car go, ali je pitao Vuksanović Stanković - "Imaju li Raško (Konjević) i Ranko (Krivokapić) odijela".

"Zapitajte se malo i za svoju okolinu, blisku, ima li ih u ovoj priči od danas? To se zapitajte. Lako je što će ovaj car biti go. Ali one bunde što ste dobili i ona odijela što ste dobili i pokrili ono što je na nezakonit način uzeto od građana - govorim u političkom smislu, ne mislim na vas lično, ali niste ni vi cvećka kad je to u pitanju... Onda ukucajte građani što to treba da se ukuca. Nudizma na svaku stranu...", kazao je Abazović.

Vuksanović Stanković mu je odgovorila riječima da je "prevario sve".

"Prevarili ste Zdravka Krivokapića, prevarili ste vaše bivše kolege iz parlamentarne većine, kolege iz DF-a i Demokrata, prevarili ste vaše partijske kolege, prevarili ste, odlazeći premijeru, birače GP URA, i ono što je najgore - prevarili ste sebe. Za vas je politička karijera završena. Možete da pecate ribu na Bojani, to smiruje. Car je go. Sve maske su pale".

Bonus video: