Krapović: Zna se ko je sa DPS vladao i ko je sa njima sve srušio

"Mi smo najveći protivnici DPS-URA-SNP Vlade. Od samog početka. Od izdaje Dritana Abazovića i njegovog dogovora sa Milom Đukanovićem. Od njihovog dogovora da sruše demokratski izabranu vlast"

21184 pregleda 63 komentar(a)
Krapović, Foto: Boris Pejović
Krapović, Foto: Boris Pejović

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović kazao je da je upravo ta stranka od samog početka "najveći protivnik DPS-URA-SNP Vlade".

Krapović je reagovao na navode generalnog sekretara GP URA Milete Radovanića koji je naveo da je "nejasno zašto su Demokrate učestvovale u obaranju Vlade".

"Zna se čija je taktika da se muti voda. Samo destrukcija i samo poturanje. Zna se kome DPS odgovara. Zna se ko je sa DPS vladao. Zna se ko je sa DPS sve srušio. Sad se malo prave nemušti. Sad pokušavaju biti neznaveni. Ne znaju šta su uradili, a ne znaju ni šta su dobili, pa im nije jasno zašto su srušeni. Pa da vam objasnimo: Mi smo najveći protivnici DPS-URA-SNP Vlade. Od samog početka. Od izdaje Dritana Abazovića i njegovog dogovora sa Milom Đukanovićem. Od njihovog dogovora da sruše demokratski izabranu vlast. Nama je žao što ste se upecali na njegov mamac kojim vam je mahnuo ispred nosa", naveo je Krapović.

On je naveo i da GP URA sad ima vremena "da u narednim danima dokažete da vas je mamcem samo iznajmio na 100 dana, te da vas nije politički trajno kupio".

"Demokrate izdaju shvataju veoma ozbiljno. Mi se ne igramo sa tim. Jednu ruku smo ispružili za dogovor od 30. avgusta, a drugu namjestili za udarac, ako vam ponovo padne na pamet da odete sa DPS-om", zaključio je Krapović.

Bonus video: