Šaranović: Od izbora 2020. godine građani taoci velikih kompleksa lidera dvije male partije

Poslanik Demokrata navodi i da se "vrhunac te izvitoperenosti" ogledao kroz rušenje pobjedničke parlamentarne većine, smjenu Alekse Bečića sa pozicije predsjednika Skupština Crne Gore i rušenje 42 Vlade

11673 pregleda 61 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Od parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. godine sve do danas, građani su bili taoci velikih kompleksa i frustracija predsjednika dvije male partije- Građanskog pokreta URA i Socijalističke narodne partije (SNP).

To je saopštio poslanik Demokrata Danilo Šaranović, dodajući da je preko dvesta hiljada građana na avgustoskim izborima prenijelo svoj glas na 41 poslanika i odredili većinu i pobjednika izbora.

Navodi i da se "vrhunac te izvitoperenosti" ogledao kroz rušenje pobjedničke parlamentarne većine, smjenu Alekse Bečića sa pozicije predsjednika Skupština Crne Gore i rušenje 42 Vlade.

"Kroz realizaciju “čaja od nane” i sklapanja sporazuma, na bazi kojeg je nastala prekjuče srušena manjinska bumerang Vlada, a koji, kao što vidite, potpisuju Abazović, Đukanović i Joković (ovaj u sredini je priznao da je izbore izgubio); Primitivni politički revanšizam u vidu smjene kadrova koji imaju bilo kakvu vezu sa Demokratama i postavljanje osuđivanih lica i šampiona afere “državni stanovi” na ključne pozicije; Protivno volji građana, vraćanje DPS kadrova na pozicije odlučivanja… Eto zašto je trebala i morala pasti" napisao je Šaranović na Fejsbuku.

Bonus video: