Željka Vuksanović već zna, ali neće da kaže

"O tome će prvo biti obaviješteni podnosioci zahtjeva, a zatim i mediji"
64 pregleda 0 komentar(a)
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 05.10.2017. 16:16h

Svi konstituenti kolašinski vlasti treba zajednički da razmotre zahtjeve dijela lokalnog SNP.

To je kazao predsjednik Skupštine Aleksandar Dožić, dok gradonačelnica Željka Vuksanović juče nije željela da komentariše zahtjeve.

"Definitivno o tome treba odluče svi koji čine vlast, uključujući i odbornike koji su nas do sada podržavali, a koji nijesu iz tri partije (DF, SNP i SDP) u vladajućoj koaliciji. Kao pojedinac i kao predsjednik SO, nemam kapacitet da donosim odluke o onome što je tražio dio SNP-a. Svaki zahtjev, koji su nam partneri u vlasti ispostavili , treba da bude pažljivo razmotren i da se odluči u kojoj mjeri mu je moguće udovoljiti".

Vuksanovićeva tvrdi da već zna kako će im odgovoriti: "Na listu zahtjeva biće odgovoreno i već znam kako. Međutim, o tome će prvo biti obaviješteni podnosioci zahtjeva, a zatim i mediji".

Dio kolašinskog SNP zatražio je mjesto potpredsjednika Opštine i članstvo u upravnim odborima lokalnih preduzeća, zaprijetivši da bi u suprotnom mogao da napusti koaliciju.

U pismu koje je potpisala v. d. predsjednica SNP-a Slađana Živković piše da će odgovor čekati do 10. oktobra...

Šef odborničkog kluba SNP-a Milija Rovčanin prekjuče je kazao "Vijestima" da "pet od šest odbornika te stranke ne stoji iza onoga što je potpisala Živkovićeva".

Bonus video: