Albijanić SNP-u: Čujemo vaš plač za foteljama i žao nam je zbog toga

"Sami ste se sapleli. Jokoviću je lijeva noga išla desno, a desna lijevo, zato je i pao i tresnuo o pod. Od udarca mu se sve pobrkalo, pa je tako umislio da je patrijarh German, a nije ni čudo kad je tvrdio da je bio maloljetan sa 30 godina"

8140 pregleda 23 komentar(a)
Albijanić, Foto: Demokratska Crna Gora
Albijanić, Foto: Demokratska Crna Gora

Potpuno je jasno gdje su Demokrate u ovoj priči. Potpuno je jasno gdje su Demokrate bile u odbrani svetinja. I potpuno je jasno gdje će Demokrate uvijek biti u budućnosti, poručio je Rajko Albijanić, odbornik Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine Nikšić.

On je to rekao reagujući na izjave odbornika Socijalističke narodne partije (SNP) u Skupštini opštine Nikšić Alekse Kankaraša, koji je između ostalog istakao kako su "ponosni i srećni što su baš Demokrate zajedno sa DPS-om oborile Vladu zbog Temeljnog ugovora i time pokazale ko su i šta su".

"Što se tiče ove borbe za vjerska prava i svake narodne borbe za bilo koja ljudska prava svakog građanina Crne Gore, mi smo uvijek tu gdje je potrebno podržati i sačuvati. Čujemo vaš plač za foteljama i žao nam je zbog toga", dodao je Albijanić u saopštenju koje je medijima dostavila Demokratska Crna Gora.

Kako kaže, "iskren čovjek pati za svakim ko plače".

"Ali sami ste se sapleli. Jokoviću je lijeva noga išla desno, a desna lijevo, zato je i pao i tresnuo o pod. Od udarca mu se sve pobrkalo, pa je tako umislio da je patrijarh German, a nije ni čudo kad je tvrdio da je bio maloljetan sa 30 godina. Pozdravite svoje drugove iz DPS-a i vaše tajne saveznike koji se u petak isplakaše za Abazovićem i poručite im: Nikad više", zaključio je Albijanić.

Vijesti ovim saopštenjem zaključuju polemiku između Demokratske Crne Gore i Socijalističke narodne partije.

Bonus video: