Ulićević DPS-u: Dok ste 30 godina pustošili i kupovali glasove nije vam padala na pamet samostalnost i dobrobit Zete

"Dok DPS pokušava da se održi na vlasti makar u jednoj opštini, a da to nije Petnjica, Gusinje ili Tuzi, još jednom je stavio u pogon dobro poznati predizborni inženjering"

10184 pregleda 19 komentar(a)
Ulićević, Foto: Prava Crna Gora
Ulićević, Foto: Prava Crna Gora

Dok ste trideset godina pustošili Crnu Goru i kupovinom glasova sebi obezbjeđivali vlast nije vam na pamet padala samostalnost i takozvana dobrobit sadašnje Opštine Zeta, već je Zeta bila posljednji dio teritorije Glavnog grada za čiji ste prosperitet bili zabrinuti i čijem ste boljitku doprinosili.

To je reagujući na jučerašnje saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta rekao predsjednik Odbora Prave Crne Gore Zeta Svetozar Ulićević.

"Ako je borba za Zetu i volju Zećana političko mešetarenje kako ga vi nazivate onda Marko Milačić i Milan Knežević sa ponosom mogu da nose dodijeljene etikete. Upravo ono što vi radite je ubiranje jeftinih političkih poena vaše partije koja se godinama politički održava u životu zahvaljujući kriminalnim radnjama i gaženjem Ustava i Zakona na šta niste smjeli da se oglasite dok su časni Zećani protestvovali", navodi Ulićević u saopštenju koje je medijima dostavila Prava Crna Gora.

Ulićević smatra da "imajući u vidu kakav je krah DPS doživio na parlamentarnim izborima, gdje je slobodarski narod Zete izrazio svoju volju, DPS-u više nije mjesto u Zeti".

"Nije vam ovo 2018. godina, kada ste i kroz aferu 'koverat', a i kroz druge ponižavajuće mehanizme, suprotno volji građana okupirali Zetu. U periodu od kada ste na čelu Zete, niste uradili ništa dobro za Zećane, razumijemo trebalo je brojati prljavi novac iz koverte i koristiti ga u još prljavijoj kampanji, koju nam opet najavljujute materijalizovanjem resursa Zete u nekom novom mandatu. Građani Zete to vam neće dozvoliti", kaže Ulićević.

Poručio je i da "danas dok DPS pokušava da se održi na vlasti makar u jednoj opštini, a da to nije Petnjica, Gusinje ili Tuzi, još jednom je stavio u pogon dobro poznati predizborni inženjering".

"Da ste kraće bili na vlasti i da vas građani Zete dobro ne poznaju možda bi neko i povjerovao u vaše riječi o odgovornoj politici i vama kao dobrim DPS domaćinima Zete. Ovako, izazivate podsmijeh svakog stanovnika Zete, jer vi ste dobri domaćini samo svog trideset godina grabljenog plijena, čiji dio Zeta nikada neće biti", zaključio je Ulićević.

Bonus video: