URA o hapšenju Verice Maraš: Pravdu smo pokrenuli

"Da bi se ovo dogodilo, SDT je trebao da doživi korjenitu reformu. To se i desilo uprkos mnogobrojnim opstrukcijama, čak i onih koji su na kraju sa DPS-om izglasali nepovjerenje 43. Vlade Crne Gore"

14620 pregleda 63 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Pravdu smo pokrenuli, ohrabrujemo tužilaštvo za dalji savjesni, profesionalni i beskompromisni rad, saopštio je Građanski pokret URA (GP URA) povodom hapšenja izvršne direktorice kopmpanije 13. jul Plantaže Verice Maraš.

"Samo takva Crna Gora ima budućnost. Uspjeli smo za dobro Crne Gore. Uzalud pokušaji da se destabilizacijom države spriječi pravda", dodaju iz URE na Tviteru.

Povezani članci

24. Avgust 2022.

Uhapšena Verica Maraš

Maraš je uhapšena po nalogu Specijalnog tužioca Vukasa Radonjića, protiv nje je podnijeto više krivičnih prijava, ali nije jasno po kojoj je privedena, objavile su "Vijesti" ranije.

"Nakon niza dokaznog materijala kome je zaprepašćeno prisustvovala crnogorska javnost jutros je po nalogu SDT-a uhapšena dugogodišnja direktorka državne kompanije 'Plantaže' i visoka funkcionerka DPS-a Verica Maraš. Da bi se ovo dogodilo, SDT je trebao da doživi korjenitu reformu. To se i desilo uprkos mnogobrojnim opstrukcijama, čak i onih koji su na kraju sa DPS-om izglasali nepovjerenje 43. Vlade Crne Gore", dodaju iz GP Ura.

Bonus video: