Abazović čestitao Ivanoviću: Sloboda medija da postane naša stvarnost, a ne izmaštani ideal

"Svaki urednik koji svojim novinarima omogući slobodan rad čini najkorisniju uslugu Crnoj Gori"

13694 pregleda 28 komentar(a)
Abazović, Foto: Vijesti/Boris Pejović
Abazović, Foto: Vijesti/Boris Pejović

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitao je Željku Ivanoviću na međunarodnoj nagradi "Sloboda medija", saopšteno je iz Kabinata predsjednika Vlade.

Jedan od osnivača "Vijesti" Željko Ivanović dobitnik je značajnog priznanja “Sloboda medija” koje svake godine medijskim poslenicima širom svijeta dodjeljuje TLN (Transantlantic Leadrship Network), poznati politički institut iz Vašingtona.

"Čestitam Željku Ivanoviću na ostvarenom međunarodnom priznanju 'Sloboda medija' koji dodjeljuje poznati politički institut iz Vašingtona Transantlantic Leadrship Network. Demokratske kapacitete i razvijenost Crne Gore najbolje pokazuje stanje u medijima. Njihova sloboda ključ je u napretku društva", saopštio je Abazović.

Povezani članci

24. Avgust 2022.

Željko Ivanović dobitnik nagrade "Sloboda medija"

Navodi da "svakodnevni pritisci i zastrašivanja kroz koje prolaze novinari u Crnoj Gori i neadekvatni uslovi u kojima rade vode isključivo ka nedemokratskom društvu".

"Zato svaki urednik koji svojim novinarima omogući slobodan rad čini najkorisniju uslugu Crnoj Gori. Sloboda medija treba da postane naša stvarnost, a ne izmaštani ideal", zaključio je Abazović.

Bonus video: