DF: Hapšenje Verice Maraš najbolje svjedoči o kakvim se "evropejcima" radi u DPS-u

"Istinski se cijeni evropski put ukoliko se zalažete za dekriminalizaciju države i hapšenje svih koji su je sistematski pljačkali. A predvodnik te borbe u ovom vremenu može jedino da bude Demokratski front", navode iz tog saveza

14649 pregleda 26 komentar(a)
Foto: DF
Foto: DF

Demokratski front (DF) je jedini koji može biti predvodnik borbe za dekriminalizaciju države i hapšenje svih koji su je sistemski opljačkali, poručili su iz tog političkog saveza, povodom hapšenja bivše direktorice "Plantaža" Verice Maraš.

Kazali su da hapšenje te, kako navode, istaknute funkcionerke Demokratske partije socijalista (DPS), "najbolje svjedoči o kakvim se 'evropejcima' radi u toj stranci".

"Upravo takvi ljudi, skrivajući se iza evropskih vrijednosti, predstavljaju najveće uzurpatore Crne Gore i nosioce antievropskog kriminogenog djelovanja. Evropski put je zapravo i blokiran zbog 'evropejaca' iz DPS koji su sinonim za korupciju, kriminal, šverc droge i cigareta. Njihovi plaćenici s međunarodnih adresa za potrebe DPS proizvode najvišu buku i usporavaju DF da uđe u Vladu i sve to počisti. Zbog toga smo izgubili dvije dragocjene godine, nakon velike narodne pobjede 2020. godine", saopštili su iz DF-a.

Povezani članci

24. Avgust 2022.

Uhapšena Verica Maraš

Sada je, kako su kazali, svima jasno da "samo snagom i odlučnošću" DF-a Crna Gora može biti oslobođena od organizovanog kriminala i "prononsiranih korupcionaša". Jedino DF, tvrde u tom savezu, može Crnu Goru "pripremiti za normalan život" i evropske integracije.

"Prioritet na polju reformi i boljitka za Crnu Goru je obračun sa kriminalom i korupcijom i toga su vrlo dobro svjesni oni koji su prepreka na tom važnom zadatku. Isključivo su javni i tajni neprijatelji ove zemlje spremni da učine svašta kako bi spriječili raskrinkavanje crnogorskih narko kartela i njihovih šefova kojima najveća opasnost prijeti od našeg političkog saveza. Poručujemo takvim prevarantima i lažnim poštovaocima evropskih vrijednosti da smo im prozreli namjere i da više niko nije slijep na njihove laži. Istinski se cijeni evropski put ukoliko se zalažete za dekriminalizaciju države i hapšenje svih koji su je sistematski pljačkali. A predvodnik te borbe u ovom vremenu može jedino da bude Demokratski front", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: