Dukaj: Slavna prošlost kolašinskog kraja inspiracija i primjer za mlade generacije

"Uz iskreno uvjerenje da pred Kolašinom stoji jasna vizija napretka i modernizacije lokalne uprave u pravcu podizanja njene efikasnosti, Ministarstvo javne uprave biće vaš pouzdan partner"

2590 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 28. avgust, Dan opštine Kolašin, predsjednici opštine Marti Šćepanović, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Dukiću i građanima Kolašina.

Posvećen rad i rezultati koji Kolašin pokazuju u kontinuitetu su, kako kaže, najbolji način za napredak i dobrobit porodica i svih građana.

"Poseban akcenat je na razvoju turizma i valorizacije izdašnih resursa, kojima je priroda bogato nagradila vaš kraj", kazao je Dukaj.

Ističe da je Kolašin pozitivan primjer, svojim poznatim dostignućima u oblastima sporta, kulture, nauke, turizma, poljoprivrede, da manje brojne zajednice, daju velike pregaoce i ljude.

Dodaje da je slavna prošlost kolašinskog kraja inspiracija i primjer za mlade generacije, kako se voli svoj kraj i da o tome svjedoče u istoriju upisane svijetle stranice.

"Uz iskreno uvjerenje da pred Kolašinom stoji jasna vizija napretka i modernizacije lokalne uprave u pravcu podizanja njene efikasnosti, Ministarstvo javne uprave biće vaš pouzdan partner", poručio je Dukaj u čestitki.

Bonus video: