DPS Bar: Politički neistomišljenici nemaju nikakve šanse da postignu bilo kakav ozbiljniji izborni rezultat

"Na sjednici je konstatovano da će put oporavka crnogorskog društva koje je zapalo u duboku krizu otpočeti upravo iz Bara, koji je prepoznat kao kolijevka multikulturalizma gdje se poštuju i uvažavaju različitosti"

4532 pregleda 20 komentar(a)
Foto: DPS Bar
Foto: DPS Bar

Uvjereni smo da će 23. oktobar biti kruna proteklog četvorogodišnjeg rada naše partije u kom smo uspjeli da realizujemo 93 odsto Izbornog programa sa kojim smo pred građane Bara izašli 2018. godine, kazali su iz barskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Oni su sinoć održali sjednicu Izvršnog i Opštinskog odbora čime je, kako su kazali, zvanično otpočela izborna kampanja.

"Sigurni, da će Barani prepoznati odgovoran odnos lokalne samouprave na čelu sa DPS-om prema gradu i društvu, vjerujemo da će nam ukazati povjerenje da gradom upravljamo i u narednom periodu. Na sjednici je konstatovano da će put oporavka crnogorskog društva koje je zapalo u duboku krizu otpočeti upravo iz Bara, koji je prepoznat kao kolijevka multikulturalizma gdje se poštuju i uvažavaju različitosti", navodi se u saopštenju DPS-a Bar.

Poručuju da će iznijeti "još jednu ubjedljivu pobjedu u Baru", nakon čega će sa koalicionim partnerima koji baštine iste vrijednosti formirati stabilnu vlast.

"Konstatovano je da naši politički neistomišljenici nemaju nikakve šanse da postignu bilo kakav ozbiljniji izborni rezultat u Baru s obzirom da su svoje kapacitete i svu političku nesposobnost pokazali u periodu dok su činili vlast na državnom nivou. S druge strane, zahvaljujući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, ocijenjeno je, da će DPS u Baru ostvariti odličan rezultat na predstojećim izborima i time nastaviti put evropskog razvoja Bara i Crne Gore", tvrde iz ovog odbora.

Dodaju da će u narednom periodu ćemo kreirati Izborni program i dati predloge za listu odbornika za koji vjeruju da će biti najbolja ponuda svim građanima Bara koji se zalažu za dalji ubrzan razvoj našeg društva i grada u svim sferama.

Bonus video: