Abazović: Ne mogu da se složim sa izjavom Jokovića, red bi bio da se izvini

Abazović je rekao "Vijestima" da je jutros razgovarao sa Jokovićem, da je nije imao namjeru da nekoga uvrijedi, ali da to "kako je rečeno ne podržava i da ne smije biti diskriminacionih stavova, uključujuči i one da li neko ima ili nema djecu"

31242 pregleda 43 komentar(a)
Joković i Abazović, Foto: Luka Zeković
Joković i Abazović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Dritan Abazović rekao je da se ne slaže sa izjavom potpredsjednika i lidera Socijalističke narodne partije Vladimira Jokovića, navodeći da svi javni zvaničnici treba da vode računa kakve poruke šalju.

Abazović je rekao "Vijestima" da je jutros razgovarao sa Jokovićem, da je nije imao namjeru da nekoga uvrijedi, ali da to "kako je rečeno ne podržava i da ne smije biti diskriminacionih stavova, uključujuči i one da li neko ima ili nema djecu".

"Svi treba da budemo oprezni kada su u pitanju javni nastupi i da poruke treba da budu inkluzivne. Da se svi trudimo da promovišemo inkluzivnost po svim osnovama. To se odnosi ne samo na nečiji porodični status, nego na sve. Lično, ne mogu da se složim sa tom izjavom i mislim da bi bio red da se gospodin Joković izvini", kazao je premijer .

Bonus video: