Vučinić: Ovo je posljednja šansa za pobjedničku parlamentarnu većinu i ona se ne smije ispustiti

Iz RP je saopšteno da je "povodom jučerašnjeg sastanka predstavnika parlamentarne većine koja je pobijedila na izborima 30. avgustu, a na kom je postignut dogovor i potpisan politički sporazum, predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić ukazao na važnost ovog momenta za građane Crne Gore koji su nedvosmisleno pokazali da žele promjene i da Demokratska partija socijalista mora da postane dio prošlosti"

8076 pregleda 22 komentar(a)
Vučinić, Foto: Radnička partija
Vučinić, Foto: Radnička partija

Dvije godine su građani čekali da dobiju ono za šta su glasali 30. avgusta 2020. godine. Ovo je posljednja šansa za pobjedničku parlamentarnu većinu i ona se ne smije ispustiti, saopštio je danas Maksim Vučinić, predsjednik Radničke partije (RP).

Iz RP je saopšteno da je "povodom jučerašnjeg sastanka predstavnika parlamentarne većine koja je pobijedila na izborima 30. avgustu, a na kom je postignut dogovor i potpisan politički sporazum, predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić ukazao na važnost ovog momenta za građane Crne Gore koji su nedvosmisleno pokazali da žele promjene i da Demokratska partija socijalista mora da postane dio prošlosti".

"Na zadovoljstvo svih, pokazana je potrebna politička odgovornost parlamentarne većine, što predstavlja dobru osnovu za buduća djelovanja ka ispunjenju obećanja datih gradjanima nakon izbora. Većinska volja građana sa posljednjih parlamentarnih izbora mora biti ispoštovana i definitivno stavljena tačka na proces međusobnog političkog udaljavanja", piše u saopštenju RP.

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, kazao je juče da je parlamentarna većina koja je pobijedila na izborima 30. avgusta 2020. godine - ponovo zajedno.

Povezani članci

02. Septembar 2022.

Mandić: Pobjednici 30. avgusta ponovo zajedno

Bonus video: