Ostojić Đukanoviću: Ko je sa Bogom ratovao sve je bitke izgubio, izgubićete i Žabljak

"Vaše priče o negiranju identiteta crnogorskog naroda, "crkvi Srbije" i navodnoj okupaciji su priče za malu djecu i nešto u šta ni sami ne vjerujete. Eventualno, komitski pokret je jedini koji bi mogao prihvatiti ovakve nebuloze kao jasnu istinu", poručio je Ostojić

11264 pregleda 31 komentar(a)
Ostojić, Foto: Prava Crna Gora
Ostojić, Foto: Prava Crna Gora

Velibor Ostojić, predsjednik Odbora Prave Crne Gore Žabljak poručio je predsjedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću da "ko je sa Bogom ratovao sve je bitke izgubio".

On je Đukanoviću poručio da će izgubiti i Žabljak.

Ostojić je reagovao povodom toga što je Đukanović sinoć u gostovanju na Gradskoj televiziji rekao da bi "sa Žabljaka trebalo poslati poruku da se ne nagrađuju negatori Crne Gore i Crnogoraca".

"Gospodine Đukanoviću udarili ste jednom na Crkvu pa Vam se ta Vaša politika vratila kao bumerang. Od tada do danas gubili ste svuda i izgubićete svuda. Ko je sa Bogom ratovao sve je bitke izgubio, izgubićete i Žabljak Vaše priče o negiranju identiteta crnogorskog naroda, "crkvi Srbije" i navodnoj okupaciji su priče za malu djecu i nešto u šta ni sami ne vjerujete. Eventualno, komitski pokret je jedini koji bi mogao prihvatiti ovakve nebuloze kao jasnu istinu", istakao je Ostojić.

On je dodao da je Đukanović toliko daleko pošao da je počeo da napada i svoj odbor na Žabljaku zbog izgradnje Hrama.

"Za razliku od Vas oni su shvatili da ne treba sa Bogom ratovati i da ne treba ići protiv naroda. Prije tačno dvije godine pred izbore ste slali gotovo iste poruke. Tada ste potpisali svoj politički kraj na republičkom nivou, a nakon toga i na gotovo svim lokalnim nivoima, a sada nastavljajući sa takvom anti-narodnom i anti-crkvenom retorikom šaljete i svoj žabljački DPS u političku penziju", poručio je ostojić.

On je kazao i da Prava Crna Gora Žabljak daje punu podršku za izgradnju Hrama.

"Nesumnjivo ćemo dati puni doprinos da uskoro na izborima Žabljak povedemo pravim putem i da ga istrgnemo iz kandži vaših nazadnih politika. I u konačnom, gospodine Đukanoviću, povodom vaših tragikomičnih izjava imamo samo jednu poruku: Ovo je neka nova Crna Gora, na koju ćete se morati naučiti", zaključio je Ostojić.

Bonus video: