SD samostalno na izborima u Baru: Ovaj grad je okosnica socijaldemokratije, pa je to prirodna odluka

"Izborna lista će biti garancija uspješnog izbornog rezultata i nemam nikakvu dilemu da će spoj mladosti i iskustva koji bude predstavljen na našoj listi biti pokretač promjena i reformi u našem gradu"

2865 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Socijaldemokrate (SD) na lokalnim izborima u Baru nastupiće samostalno. Kako je saopšteno iz te partije to je odlučeno na sjednici Opštinskog odbora SD Bar.

"Kao što sam i ranije kazao, okosnicu socijaldemokratije u Crnoj Gori uvijek je predstavljao Bar, pa je potpuno prirodno da SD nastupi samostalno na lokalnim izborima", rekao je predsjednik OO SD Bar Branislav Nenezić.

Kako je naveo očekuje da će građanke i građani Bara prepoznati kvalitet izbornog programa ove partije koji će ubrzo biti predstavljen.

"A, koji će promovisati najbolja izborna lista, po čemu smo se izdvajali u odnosu na ostale političke subjekte i na prethodnim lokalnim izborima. Izborna lista će biti garancija uspješnog izbornog rezultata i nemam nikakvu dilemu da će spoj mladosti i iskustva koji bude predstavljen na našoj listi biti pokretač promjena i reformi u našem gradu. Najbolji garant za to će biti još snažnije učešće naše partije u lokalnoj vlasti koja će se nakon izbora konstituisati", dodao je Nenezić.

On je pozvao sugrađanke i sugrađane da im se priključe i da u otvorenoj saradnji zajedno promovišu sve planove, projekte i zadatke čijoj će realizaciji težiti u narednom mandatu lokalne samouprave.

U saopštenju se dodaje i da su na sjednici Opštinskog odbora prisustvovali i predsjednik SD Damir Šehović, potpredsjednici Boris Mugoša i Danilo Orlandić, kao i generalni sekretar Miloš Čelanović.

Lokalni izbori zakazani su za 23. oktobar.

Bonus video: