Moračanin: Novaković Đurović i Adžić kad su se dohvatili fotelja, neće ih puštati

"Iako ste zaboravili da vas ne podržava 90 odsto Parlamenta, da ste u Parlamentu smijenjeni, da vas je DPS oročio na 100 dana, da ste sami na to pristali, sad tražite još jedan krug", kazala je funkcionerka Demokratske Crne Gore

7568 pregleda 26 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić već 100 dana funkcionišu po principu - sad kad smo se dohvatili fotelja, nećemo ih puštati, saopštila je funkcionerka Demokratske Crne Gore Milica Moračanin.

"Zapalile se, što biste vi iz Ure kazali", navodi ona.

Moračanin je reagovala na izjavu Novaković Đurović da Dritan Abazović treba da ostane na mjestu predsjednika Vlade Crne Gore, bez obzira na tok i ishod političkih pregovora.

"Iako ste zaboravili da vas ne podržava 90 odsto Parlamenta, da ste u Parlamentu smijenjeni, da vas je DPS oročio na 100 dana, da ste sami na to pristali, sad tražite još jedan krug. Veoma odgovorno, velikodušno, ali i iskreno. Moramo priznati da smo to od vas navikli. Srećom, pa nas ne možete iznenaditi", piše u njenom reagovanju.

Dodaje i da vjerovatno tu i leži odgovor na pitanje zbog čega je sazvan sastanak i zbog čeka poslanici Ure neće da svojim potpisom potvrde izbor nove Vlade i novog rukovodstva Parlamenta, zbog čega Danijela Đurović neće da podnese ostavku.

"Pa, zato što i dalje varaju", zaključila je Moračanin.

Bonus video: