Jušković: Blijed pokušaj pravdanja Demokrata

"Meni je potpuno jasna nervoza gospode Demokrata jer su oni isključivi krivci za raspuštanje parlamenta u Budvi i negativnih efekata koji su proistekli po građane", naveo je Jušković

8007 pregleda 9 komentar(a)
Jušković, Foto: Vuk Lajović
Jušković, Foto: Vuk Lajović

Predsjednik Odbora povjerenika Opštine Budva Nebojša Jušković kazao je da su upravo svojim obraćanjem Demokrate potvrdile da su posredstvom svog funkcionera Ninoslava Kaluđerovića pokušali da prijete.

“Povodom saopštenja Demokrata Budve, dužan sam da saopštim javnosti da su upravo isti potvrdili činjenicu da su iz ove partije, posredstvom svog funcionera Ninoslava Kaluđerovića, a mog višegodišnjeg prijatelja pokušali da mi prijete, jer je isti prenio partijske stavove. Oni su glasili, da ako ne budem skinuo sa dnevnog reda tačku o imenovanju Mila Božovića da će me medijski diskreditovati i da u tom smislu treba da pazim šta radim. Naglašavam, pokušali da mi prijete, jer nešto što DPS i Milu Đukanoviću nije pošlo za rukom 30 godina neće ni političkoj partiji koja nema o ničemu definisan stav. Jasno je da nisu mogli da demantuju navode da smo se sreli iako se radi o presretanju od strane njihovog funkcionera na aerodrom u Podgorici”, naveo je Jušković i dodao:

“Želim podsjetiti da je uoči sjednice na kojoj se vršio izbor gospodina Mila Božovića za potpresjednika opštine, funkcioner Demokrata i razriješeni predsjednik skupstine Krsto Radović izrekao diretkne prijetnje na pres konferenciji i pokušao na nasilan način da spriječi održavanje sjednice, a mene gnusnim neistinama pokušao da moralno diskredituje u medijima sa prizemnim optužbama o nekakvoj 'torbi' kao ispunjenje svojih ultimatuma koje mi je gospodin Kaluđerović prenio. Meni je potpuno jasna nervoza gospode Demokrata jer su oni isključivi krivci za raspuštanje parlamenta u Budvi i negativnih efekata koji su proistekli po građane. Zbog takvog njihovog ponašanja dotična gospoda je u velikom padu povjerenja kod građana Budve što sam u prilici sa funkcije koje obavljam,da čujem i sagledam iz brojnih kontakata i obraćanja građana Budve”, naveo je u reagovanju Jušković.

Bonus video: