Budvanske Demokrate usvojile predlog izbornog programa za lokalne izbore

"Program u ovoj formi nastao je kroz višemjesečne konsultacije sa predstavnicima mjesnih odbora, članstvom i sugrađanima"

3260 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate Budva na sjednici opštinskog odbora usvojile su predlog izbornog programa za lokalne izbore planirane 23. oktobru.

Kako se navodi u saopštenju budvanskih Demokrata, programom su prepoznati ključni problemi u normalnom funkcionisanju grada, kao i mogućnosti unaprijeđenja uslova života u Budvi, naročito u oblastima zaštite životne sredine, komunalnog reda i buke, novih kulturnih i sportskih sadržaja i daljeg unaprijeđenja turizma kroz otvaranjenovih razvojnih šansi za pojedine djelove grada koji su do sadabili zapostavljeni.

"Predstavljeno je 10 kapitalnih projekata koje planiramo da realizujemo u narednom četvorogodišnje mperiodu. Program u ovoj formi nastao je kroz višemjesečne konsultacije sa predstavnicima mjesnih odbora, članstvom i sugrađanima", navodi se u saopštenju.

Dodaju da će zainteresovanoj javnosti predtaviti "svoju viziju razvoja Budve kao održive i savremene turističke destinacije, ali i boljeg i perspektivnijeg mjesta za život i rad".

Bonus video: