Mikić: Demokrate svjesno miniraju dogovor zbog dila sa DPS-om

"Kad ste već preuzeli obaveze u hotelu Podgorica i soliteru pored njega nemojte da se krijete iza nas, već ih sprovedite do kraja", zaključio je Mikić

7054 pregleda 28 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Isključivim predlozima da kandidati za mandatara moraju biti žene i nedemokratskim stavovima da devet poslanika Ure, Socijalističke narodne partije (SNP) i CIVIS-a nemaju pravo da predlažu kandidate za najviše funkcije svjesno ucjenjujete i rušite svaku mogućnost dogovora.

To se navodi u saopštenju izvršnog direktora Građanskog pokreta URA Zorana Mikića koji je reagovao na navode poslanika Demokrata Danila Šaranovića da je poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar "doktor neistina" jer je na jučerašnjoj konferenciji nakon sastanka stare parlamentarne većine kazao da je uslov da mandatar mora biti žena "način da se dogovor minira i krene s DPS-om".

"Kolege iz Demokrate - ne sakrivajte se više. Od početka svjesno minirate dogovor zbog dila koji imate sa DPS-om i to je svakome jasno ko hoće da vidi", navodi se u odgovoru Mikića.

Dodaje i da je jasno da "vam je želja da se vratite u većinu sa Đukanovićem, Konjevićem i Šehovićem sa kojima ste srušili Vladu".

"Kad ste već preuzeli obaveze u hotelu Podgorica i soliteru pored njega nemojte da se krijete iza nas, već ih sprovedite do kraja", zaključio je Mikić.

Bonus video: