Završen sastanak lidera stare većine

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da se o lideru Demosa Miodragu Lekiću raspravljalo kao mandataru, i da je postignut visok nivo saglasnosti

56185 pregleda 64 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.09.2022. 23:15h

Sastanak partija bivše parlamentarne većine koji je nastavljen večeras, završen je poslije sat vremena.

Početak je kasnio 45 minuta jer su lideri stranaka čekali dolazak predsjednika Građanskog pokreta URA i premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Nastavak sastanka je bio zakazan u 21 sat.

Abazović je bio na konvenciji GP URA u Muzičkom centru Crne Gore u Podgorici.

Današnji sastanak je počeo u 12 časova, a nakon tri sata razgovora, napravljena je pauza.

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da se o lideru Demosa Miodragu Lekiću raspravljalo kao mandataru, i da je postignut visok nivo saglasnosti.

Prvom dijelu sastanka prisustvovali su lideri i funkcioneri partija "stare većine": Andrija Mandić (Nova), Milan Knežević (DNP), Aleksa Bečić (Demokrate), Dragan Krapović (Demokrate), Danilo Šaranović (Demokrate), Vladimir Joković (SNP), Dritan Abazović (GP URA), Miloš Konatar (GP URA), Zoran Mikić (GP URA), Miodrag Lekić (Demos), Goran Danilović (Ujedinjena Crna Gora), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Maksim Vučinić (Radnička partija) i Srđan Pavićević (CIVIS).

Na nastavak pregovora partije su došle u istim sastavima, samo je potpredsjednika PzP-a Branka Radulovića zamijenio lider te partije Nebojša Medojević.

Bonus video: