BS u Podgorici dio pokreta "Svi za naš grad", kandidati za odbornike Tuzović i Omeragić

"Naš cilj je još razvijenija Podgorica, sa modernom i efikasnom lokalnom upravom, koja će biti otvorena za svakog stanovnika grada"

10154 pregleda 21 komentar(a)
Tuzović i Omeragić, Foto: Bošnjačka stranka
Tuzović i Omeragić, Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjačka stranka (BS) na izborima za Skupštinu Glavnog grada Podgorice učestvovaće u sklopu liste "Svi za naš grad", koju predvodi Demokrtatska partija socijalista (DPS).

Kako se navodi u saopštenju ove stranke na sjednici Odbora BS Podgorica odlučeno je da kandidati za odbornike budu predsjednik OO BS Podgorica Edin Tuzović i portparol BS Adel Omeragić.

"Evropska, građanska i multietnička Podgorica, garancija su evropske i građanske Crne Gore. Pokret 'Svi za naš grad' prepoznao je potrebu objedinjavanja različitih društvenih i političkih grupa, sa ciljem da se Podgorica i dalje razvija u interesu svakog stanovnika", kažu iz BS.

Dodaju da će Bošnjačka stranka dati svoj doprinos, da kako kažu progresivni pokret "Svi za naš grad" ostvari sigurnu pobjedu.

"Naš cilj je još razvijenija Podgorica, sa modernom i efikasnom lokalnom upravom, koja će biti otvorena za svakog stanovnika grada", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: