Formiran inicijalni odbor pokreta Evropa sad u Bijelom Polju, na čelu Petrić

"Osim kvalitetne liste, Evropa sad! će u Bijelom Polju ubrzo predstaviti i predizborni program u čijem fokusu će biti ekonomija, jer duboko vjerujemo da je bolji životni standard ideja oko koje treba svi da se okupimo i koja je recept za prevazilaženje podjela koje nas decenijama opterećuju"

5295 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Pokret Evropa Sad
Foto: Pokret Evropa Sad

Pokret Evropa sad! formirao je Inicijalni odbor u Bijelom Polju. Za koordinatora odobra je izabran diplomirani politikolog Dražen Petrić, saopšteno je iz pokreta.

"Formiranjem Inicijalnog odbora napravljen je prvi korak u cilju pripreme Pokreta za izlazak na lokalne izbore, koji će se održati 23. oktobra. Osnivanje IO dio je aktivnosti Pokreta u vezi sa jačanjem partijske infrastrukture u svim crnogorskim opštinama", piše u saopštenju.

Pored Petrića, čanovi IO su: Vučko Fatić, mr ekonomije; Jelenka Andrić, profesor srpskog jezika i južnoslovenskih književnosti; Ivan Rutović, Filozofski fakultet Nikšić - istorija; Almir Balić, magistrand primjenjenih postdiplomskih studija menadžmenta; Gabrijela Nedović, diplomirani politikolog; Stefan Madžgalj, diplomirani inženjer saobraćaja; Darko Trajković, diplomirani pravnik; Snežana Karišik, diplomirana pravnica; Mevlida Ćatović, apsolvent Fakulteta veterinarske medicine; Velimir Nedović , diplomirani pravnik javne uprave i evropskih poslova; Nataša Banković, profesorica CSBH jezika i književnosti; Mile Purić, diplomirani pravnik; Danilo Vuković, diplomirani menadžer; Bubanja Radmila, diplomirana pravnica; Aleksandra Grba, student Građevinskog fakulteta; Petar Bošković, monter telekomunikacionih sistema; Lejla Softić, student ekonomije; Radović Nađa, student ekonomije; Vuko Bubanja, veterinarski tehničar.

"Glavne aktivnosti Inicijalnog odbora će biti nastavak širenja vrijednosti Pokreta Evropa sad! kao i uključivanje građana, među kojima vlada veliko interesovanje, u tim čija je vizija Bijelo Polje ravnopravnih i bogatih građana, a koju ćemo ostvariti nakon predstojećih političkih promjena u našoj opštini. Osim kvalitetne liste, Evropa sad! će u Bijelom Polju ubrzo predstaviti i predizborni program u čijem fokusu će biti ekonomija, jer duboko vjerujemo da je bolji životni standard ideja oko koje treba svi da se okupimo i koja je recept za prevazilaženje podjela koje nas decenijama opterećuju".

Bonus video: