Suhih, Lekić, Mašković i Đuričković kandidati SD-a za odbornike u Podgorici

Socijaldemokrate će na izborima nastupiti kao dio pokreta "Svi za naš grad"

7167 pregleda 14 komentar(a)
Foto: SD
Foto: SD

Kandidati Socijaldemokrata (SD) za odbornike na lokalnim izborima u Podgorici, na kojima će nastupiti kao dio pokreta "Svi za naš grad", biće Đorđe Suhih, Milica Lekić, Miloš Mašković i Miloš Đuričković.

Iz te partije kazali da je pomenuti pokret "okupio građanske, proevropske snage", kako bi se, svi zajedno, "izborili za Podgoricu kakvu želimo".

“Cijeneći aktuelni politički trenutak, očekivanja građanki i građana, naših glasača, kao i potrebu da se građanski blok u Crnoj Gori ujedini u cilju postizanja što boljeg izbornog rezultata, odlučili smo da u Podgorici damo podršku i budemo dio zajedničke liste koju vodi aktuelni gradonačelnik, Ivan Vuković. Kao partner u aktuelnoj lokalnoj vlasti, izražavamo zadovoljstvo urađenim u protekle četiri godine, te očekivanje da će građanke i građani Podgorice, prepoznajući konkretne rezultate lokalne vlasti, podršku dati upravo našoj listi”, saopšteno je iz Socijaldemokrata.

"U tom smislu, Opštinski odbor Socijaldemokrata Glavnog grada, kao kandidate na zajedničkoj odborničkoj listi, predložio je: dr Đorđa Suhiha, dječijeg hirurga, člana Predsjedništva i Savjeta Socijaldemokrata Crne Gore, aktuelnog predsjednika Skupštine Glavnog grada, Milicu Lekić, potpredsjednicu Socijaldemokrata Crne Gore, magistricu ekonomije, Miloša Maškovića, BSc diplomatije i međunarodnih odnosa, predsjednika Omladine Socijaldemokrata Glavnog grada i člana Izvršnog odbora Socijaldemokrata i Miloša Đuričkovića, diplomiranog ekonomistu, predsjednika Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Socijaldemokrata Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: