Marović reagovala na navode Koprivice: To što nikad nemate stav o bilo čemu je vaš problem, a ne URA

"URA je danas glasala za sva četiri kandidata za članove Sudskog savjeta, vi niste ni za jednog i tako ste pokazali koliko ste privrženi Evropi i EU integraciji"

25503 pregleda 13 komentar(a)
Marović, Foto: Bojana Ćupić/Vlada Crne Gore
Marović, Foto: Bojana Ćupić/Vlada Crne Gore

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA i ministarka evropskih integracija u tehničkom mandatu Jovana Marović kazala je da je Demokratska Crna Gora "time što nije glasala ni za jednog od predloženih kandidata za člana Sudskog savjeta pokazala koliko je privržena Evropi i evropskim integracijama".

Predsjednika Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu i poslanik Demokrata Momo Koprivica kazao je da je epilog postupka za izbor članova Sudskog savjeta, "posledica zakulisnih igara DPS-a i GP URA, kao i izostanka dijaloga sa opozicijom".

"URA je danas glasala za sva četiri kandidata za članove Sudskog savjeta, vi niste ni za jednog i tako ste pokazali koliko ste privrženi Evropi i EU integraciji. To što nikad nemate stav o bilo čemu je vaš problem, a ne URA. Ovo je uslov za ubrzanje evropskih integracija", napisala je Marović na Tviteru.

Bonus video: