Tičić: Kroz naplatu boravišnih taksi iz opštinske kase oteto 1,5 miliona, Božoviću i DF-u (pre)sudiće građani

“S obzirom na to da je Budvom upravljala njegova partija sa svojim doskorašnjim koalicionim partnerima, od Božovića zahtijevamo da građankama i građanima Budve da konkretan odgovor na pitanje ko je izvršio pronevjeru o kojoj govori"

5586 pregleda 3 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Izjava aktuelnog nelegalnog i nelegitimnog predsjednika Opštine Budva Mila Božovića u okviru koje je naveo da je tokom prethodnih godina izostala primjena člana 8 Zakona o boravišnoj taksi, pokazatelj je nedomaćinskog, nedobronamjernog i destruktivnog odnosa onih koji čine vlast prema nekadašnjoj metropoli turizma, saopštio je lider budvanskog odbora Demokratske partije socijalista Milan Tičić.

Povezani članci

19. Septembar 2022.

Božović: Kulturnoj baštini oteto 1.5 miliona eura

“Naime, iako je zakonska obaveza bila da se dio sredstava koji se ubira naplatom boravišne takse opredjeljuje za valorizaciju kulturne baštine još od 2015. godine, to u Budvi nije rađeno, čime je, kako je Božović kazao, iz opštinske kase oteto 1,5 miliona eura”, kazao je Tičić i dodao:

“S obzirom na to da je Budvom upravljala njegova partija sa svojim doskorašnjim koalicionim partnerima, od Božovića zahtijevamo da građankama i građanima Budve da konkretan odgovor na pitanje ko je izvršio pronevjeru o kojoj govori. Nadležne organe pozivamo da se pozabave ovim što je Božović izrekao crnogorskoj javnosti, a njegovoj političkoj strukturi, koja godinama svjesno, bez stida i srama, ruinira kraljicu Mediterana poručujemo da će im 23. oktobra Budvanke i Budvani (pre)suditi za sva nedjela koja su počinili prema ovom gradu”, zaključio je Tičić.

Bonus video: