Dujović: Samo u gradu kojim rukovodi OKG DPS može se dogoditi da se građani bude minama koje eksplodiraju u dvorištu

Dujović je rekla da "zahvaljujući gradskoj upravi, koja se kandiduje na lokalnim izborima pod imenom "Svi za naš grad", imamo zaštićenu endemsku vrstu investitora"

8372 pregleda 12 komentar(a)
Dujović, Foto: Prava Crna Gora
Dujović, Foto: Prava Crna Gora

Detonacije u podnožju Gorice, u centru Glavnog grada, vrhunac su bahatosti i bezvlašća koje vlada u Podgorici, saopštila je danas Ana Dujović, sekretarka Odbora Prave Crne Gore Podgorica.

Ona je dodala da se "samo u gradu kojim rukovodi organizovana kriminalna grupa (OKG) Demokratska partija socijalista (DPS) može dogoditi da se građani bude minama koje eksplodiraju u našem dvorištu. Iako grad, zahvaljujući investitorima koji su birani na bazi korupcije, izgleda kao da se nalazi u ratnoj zoni, do danas nismo imali miniranje centra grada u neposrednoj blizini stambenih objekata. Prevršena je svaka mjera i kliznuli smo u apsolutni anticivilizacijski modus operandi", istakla je Dujović.

Ona je dodala da "zahvaljujući gradskoj upravi, koja se kandiduje na lokalnim izborima pod imenom "Svi za naš grad", imamo zaštićenu endemsku vrstu investitora".

"To su investitori zasnovani na bazi korupcije i devastacije prostora. Na ovakav način ranjavati jedno plućno krilo našeg grada, mogu samo zaostali, necivilizovani i, što je najgore, povlašćeni pojedinci. Odlazeći gradonačelnik Vuković je jedan od direktnih krivaca za osjećaj straha i panike koji je zavladao jutros u naselju ispod Gorice. Tragični su, i bez elemenata komedije, pokušaji DPS-a i satelita da se prikažu kao napredni, evropski i sposobni, dok bez krčmara krčme prostor i novac građana Podgorice", rekla je Dujović.

Po njenim riječima "nadasve je opasno dozvoliti ovoj kriminalnoj bandi, da i dana više ostane na čelu Podgorice, jer ovim tempom Podgorice više ne bi bilo".

"Srećom, imaju još mjesec dana da se igraju, a onda će morati da prepuste kormilo Podgorice onima kojima je Podgorica stvarno u srcu i koji imaju znanje da unaprijede kvalitet i život svakog njenog građanina i posjetioca", zaključila je Dujović.

Bonus video: