Nenezić: Socijalna pitanja i razvoj turizma u fokusu SD-a u Baru

"Pored toga, bavićemo se uređenjem prostora i svih javnih površina, posebno onih koji su ranije služili za rekreaciju", kazao je nosilac liste SD-a

3450 pregleda 7 komentar(a)
Sa predaje liste, Foto: SD
Sa predaje liste, Foto: SD

Socijaldemokrate, koje samostalno izlaze na lokalne izbore u Baru, predale su danas izbornu listu „Novo vrijeme za Bar“, koju predvodi Branislav Bane Nenezić.

Na listi se, kako je saopšteno, nalaze i brojne ličnosti iz sportskog i kulturnog života, te privrednici, profesori... Nenezić je profesor fizičkog vaspitanja i predsjednik opštinskog odbora SD-a u Baru, i direktor je "Sportsko-rekreativnog centra".

Poručio je da će se izborni program Socijalemokrata posebno baviti socijalnim pitanjima i razvojem turizma.

“Bavićemo se socijalnim pitanjima, a program ćemo predstaviti narednih dana. Promovisaćemo Bar kao turističku destinaciju i centar crnogorskog aktivnog turizma. Pored toga, bavićemo se uređenjem prostora i svih javnih površina, posebno onih koji su ranije služili za rekreaciju. Bar je uvijek bio pokretač socijaldemokrateske ideje u Crnoj Gori i u Baru tradicionalno izlazimo samostalno”, kazao je on.

Nenezić je naglasio da svi podaci ukazuju na to da su Socijaldemokrate u Baru imale i imaju čvrsto uporište i bazu birača koji podržavaju socijaldemokratsko nasljeđe i napore. Takođe je rekao da će Socijaldemokrate u narednom četvorogodišnjem mandatu raditi sve da podrže inicijative građana Bara.

“I ovi ljudi koji danas stoje iza mene zavrijedili su da budu tu svojim radom i zalaganjem za opšte dobro. Sami naziv liste 'Novo vrijeme za Bar' govori o novoj fazi u koju smo ušli i kao partija, razvijajući se, šireći članstvo i napredujući, ali slogan govori i o novoj razvojnoj fazi Bara u koju ćemo ga, zajedno sa svojim sugrađanima, uvesti”.

Na listi kandidata za odbornike Socijaldemokrata su se, pored nosioca, našli: Nedeljko Lale Čović; Milena Đonović; Bećir Berjašević; Sefan Šušter; Jelena Dabović; Stevo Pejović; Drago Drobnjak; Srđan Perkolić; Adnan Perazić; Goran Simić; Milena Vujačić; Željko Đurišić; Stela Muslić; Darko Pepđonović; Predrag Adžić; Zrinka Bibezić; Amir Mačkić; Kenan Karastanović; Irma Mulić; Nikola Vukmarković; Indira Mujić; Dražen Radulović; Amir Bišević; Vlado Marstijepović; Ivona Vulezić; Jelena Nikpaljević; Elmir Duraković; Martina Srzentić; Mustafa Peročević; Mario Vučetić; Mersiha Ramčilović; Draško Popović; Benjamin Divanović; Marina Trceta; Stanislava Tanja Bardić; Danilo Orlandić.

Bonus video: