bivša ministarka zdravlja

Borovinić Bojović na čelu liste DF-a na izborima u Podgorici

Kako je rečeno "Vijestima", u pitanju je široka koalicija koju će činiti partije mimo Demokratske narodne partije (DNP) i Nove srpske demokratije (NSD)

34610 pregleda 210 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, nosilac liste Demokrtaskog fronta će biti bivša ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Kako je rečeno "Vijestima", u pitanju je široka koalicija koju će činiti partije mimo Demokratske narodne partije (DNP) i Nove srpske demokratije (NSD).

Informaciju da će nosilac liste DF-a biti Borovinić Bojović na Tviteru je potvrdio i lider DNP Milan Knežević.

Borovinić Bojović je bila ministarka zdravlja u Vladi premijera Zdravka Krivokapića.

Potpredsjednica NSD-a Simonida Kordić kazala je "Vijestima" u današnjem intervjuu da su oni "zaista zagovornici široke koalicije koja okuplja sve političke partije čiji je cilj demokratizacija društva i eliminisanje svih stega koje je bivši režim instalirao i koje su urušile državu".

"Kako dio partija s tog fona ne želi da bude dio tako široke organizacije, mi ćemo svakako na izbore izaći sa svim političkim subjektima koji dijele slična načela s DF-om i koji smatraju da je, posebno u ovom političkom trenutku, ukrupnjavanje u izbornom procesu korisno za ostvarivanje interesa većine građana", poručila je ona.