Socijaldemokrate predale listu "Novo vrijeme za Bar": Socijalna pitanja u fokusu

"Bavićemo se uređenjem prostora i svih javnih površina, posebno onih koji su ranije služili za rekreaciju. Bar je uvijek bio pokretač socijaldemokrateske ideje u Crnoj Gori i u Baru tradicionalno izlazimo samostalno", kazao je Nenezić

2380 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Socijaldemokrate, koje samostalno izlaze na barske izbore, predale su danas izbornu listu „Novo vrijeme za Bar“ koju predvodi Branislav Nenezić.

Nenezić je poručio da će se izborni program te partije posebno baviti socijalnim pitanjima i razvojem turizma, prenosi Mediabiro.

"Bavićemo se socijalnim pitanjima, a program ćemo predstaviti narednih dana. Promovisaćemo Bar kao turističku destinaciju i centar crnogorskog aktivnog turizma. Pored toga, bavićemo se uređenjem prostora i svih javnih površina, posebno onih koji su ranije služili za rekreaciju. Bar je uvijek bio pokretač socijaldemokrateske ideje u Crnoj Gori i u Baru tradicionalno izlazimo samostalno", kazao je Nenezić.

Istakao je da su svi podaci ukazuju na to da su Socijaldemokrate u Baru imale i imaju čvrsto uporište i bazu birača koji podržavaju socijaldemokratsko nasljeđe i napore.

Nenezić je kazao da će Socijaldemokrate u narednom četvorogodišnjem mandatu raditi sve da podrže inicijative građana Bara.

Povezani članci

25. Septembar 2022.

Nenezić nosilac liste SD u Baru

"I ovi ljudi koji danas stoje iza mene zavrijedili su da budu tu svojim radom i zalaganjem za opšte dobro. Sami naziv liste “Novo vrijeme za Bar”, govori o novoj fazi u koju smo ušli i kao partija, razvijajući se, šireći članstvo i napredujući, ali slogan govori i o novoj razvojnoj fazi Bara u koju ćemo ga, zajedno sa svojim sugrađanima, uvesti", rekao je on.

foto: Mediabiro

Na listi kandidata za odbornike Socijaldemokrata su se, pored nosioca, našli: Nedeljko Lale Čović; Milena Đonović; Bećir Berjašević; Sefan Šušter; Jelena Dabović; Stevo Pejović; Drago Drobnjak; Srđan Perkolić; Adnan Perazić; Goran Simić; Milena Vujačić; Željko Đurišić; Stela Muslić; Darko Pepđonović; Predrag Adžić; Zrinka Bibezić; Amir Mačkić; Kenan Karastanović; Irma Mulić; Nikola Vukmarković; Indira Mujić; Dražen Radulović; Amir Bišević; Vlado Marstijepović; Ivona Vulezić; Jelena Nikpaljević; Elmir Duraković; Martina Srzentić; Mustafa Peročević; Mario Vučetić; Mersiha Ramčilović; Draško Popović; Benjamin Divanović; Marina Trceta; Stanislava Tanja Bardić; Danilo Orlandić.

Bonus video: