Nova Budva ne izlazi na izbore, pružili podršku Božoviću

"Dosta je podjela i razmirica, vrijeme je za staloženost, obnovu i domaćinsku brigu za grad”

3233 pregleda 4 komentar(a)
Logo, Foto: Screenshot/Facebook
Logo, Foto: Screenshot/Facebook

Opštinski odbor Nove Budve jednoglasno je odlučio da svoju podršku na izborima 23. oktobra da Milu Božoviću i listi koju predvodi.

“Od osnivanja, Nova Budva je jedina jasno određena kao grupa posvećena gradskim pitanjima Budve i blagostanja svih njenih građana. Nova Budva nije i nikada se neće baviti visokom politikom, niti sjedjeti u zatvorenim interesnim krugovima. Nova Budva je grupa građana posvećenih načelima rada, napretka i solidarnosti sa vizijom i praktičnim djelovanjem usmjerenim na unaprjeđenje kvaliteta života svih Budvana. Naša misija je stvaranje nove Budve, moderne, otvorene, građanske i privredno razvijene mediteranske metropole”, navodi se u saopštenju.

Navode da je neophodna reforma lokalne uprave kroz principe racionalnosti i stručnosti, kao i da Budvi treba sistem koji se temelji na znanju, stručnosti, ali i integritetu, kakva je upravo administracija predsjednika Božovića od momenta kad je preuzeo upravljanje Budvom.

Predsjednik opštinskog odbora Nove Budve, Ilija Gigović je rekao da vjeruje da se pozitivnim stavom i saradnjom, a ne svađama i podjelama može izaći iz pat pozicije u kojoj se Budva našla.

”Vjerujemo da naš konstruktivan i građanski stav može da stvori jednu bolju Budvu, na novom putu, putu saradnje. Dosta je podjela i razmirica, vrijeme je za staloženost, obnovu i domaćinsku brigu za grad”, kažao je Gigović.

Pozivaju sve simptizere Nove Budve da na lokalnim izborima daju podršku listi koju predvodi Milo Božović.

Bonus video: