Prava Crna Gora predala listu za izbore u Baru

“Naš glavni cilj je bolji životni standard građana, a najveća prepreka tome je DPS sa svojim satelitima"

4363 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora predala je u Baru listu za samostalan nastup na predstojećim lokalnim izborima, a nosilac liste je Vukan Golubović.

Predsjednik stranke Marko Milačić ovom prilikom podsjetio je da je Prava Crna Gora prije četiri godine, kada je formirana partija, ostvarila parlamentarni status u Baru, te izjavio da su sada neuporedivo jači i brojniji, pa otud i samostalan nastup u Baru.

“Naš glavni cilj je bolji životni standard građana, a najveća prepreka tome je DPS sa svojim satelitima. Političke marionete preko kojih su u prethodnom periodu kriminogene strukture upravljale Barom, šaljemo u političku prošlost. Prava Crna Gora će i u Baru, kao i širom Crne Gore, dati doprinos da se to desi i bićemo kamen temeljac boljeg, pravednijeg i prosperitetnijeg Bara", poručio je Milačić navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Golubović je kazao ko smije taj i može sve zajedno sa građanima Bara.

"Učinićemo sve da ovaj grad bude bolji, ljepši, da bude grad u kome će naša omladina ostajati i biti u mogućnosti da živi život dostojan čovjeka. Građani Bara će dati svoj glas odlučnim, hrabrim i poštenim ljudima, koji drže svaku datu riječ”, poručio je Golubović.

Kandidat za odbornika Slobodan Mališić rekao je da vlast u Baru ne radi u korist građana i sa time će uskoro biti završeno.

"Kao čovjek koji je rođen i odrastao u ovom gradu, obećavam da ćemo uraditi sve da ispravimo dugogodišnje nepravde učinjene građanima Bara”, kazao je Mališić.

Kandidatkinja za odbornicu, Teodora Radulović, izjavila je da se Prava Crna Gora Bar zalaže za iskonske vrijednosti, koja će se kao i do sada boriti za prava svih pojedinaca, a naročito mladih.

"U sebi nosimo duh otpora prema svemu pogrešnom. Za Bar u kome smo svi jednaki“, zaključila je Radulović.

Bonus video: