Liješević na čelu liste Prave za izbore u Budvi, Milačić: Bićemo dio nove vlasti

"Prava Crna Gora će i u Budvi, kao i u drugim opštinama, dati svoj puni doprinos da izgradimo stabilne lokalne institucije", kazao je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić

3724 pregleda 8 komentar(a)
Liješević, Foto: Prava Crna Gora
Liješević, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora saopštila je danas da je predala listu u Budvi za samostalan nastup na predstojećim lokalnim izborima 23. oktobra, a nosilac je Luka Liješević.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je priliko prilikom predaje liste poručio da će ta partija biti dio nove vlasti u Budvi.

"Prava Crna Gora će i u Budvi, kao i u drugim opštinama, dati svoj puni doprinos da izgradimo stabilne lokalne institucije. Ono što je sigurno jeste da ćemo biti dio nove vlasti u Budvi i dati svoj doprinos da nova vlast bude stabilna, bez tenzija, bez sujeta i bez maksimalizama. Prava Crna Gora će biti nezaobilazan dio nove vlasti, a nosilac naše liste i dosadašnji odbornik Luka Liješević će biti najbolji garant toga", istakao je Milačić.

Prava Crna Gora
foto: Prava Crna Gora

Kandidat za odbornika Milan Kovačević rekao je da su uvjereni u ispravnost svojih stavova i ideja.

"Kao što smo i najavljivali u prethodnom periodu, Prava Crna Gora - Prava Budva danas predaje listu samostalno. Uvjereni smo u ispravnost naših stavova i ideja. Još od veličanstvene avgustovske pobjede naovamo, u za Budvu jednom mučnom procesu formiranja lokalne vlasti, Prava Crna Gora - Prava Budva nije odstupala od mišljenja da prirodni pobjednici jednostavno moraju da nađu zajednički jezik, zajednički sadržalac koji nas sve spaja i da bez sujeta formiraju organe uprave u Budvi. Danas obećavamo, sigurni u naš odličan rezultat na predstojećim izborima, da se neće ponoviti slabosti koje su pokazane u ovih dvije godine. Građani mogu da računaju na vlast koja će preuzeti odgovornost i sigurno kormilariti Budvom", rekao je Kovačević.

Predsjednik odbora Prave Crne Gore Budva Aleksandar Franeta poručio je da će se boriti za sve građane Budve, za one koji su došli da žive u Budvu, za Stari grad, za Sveti Stefan, za Jugoslovensko rječno brodarstvo i za sva ruralna područja grada.

"Budva mora da se vrati na svoj pravi put, da bude glavni turistički centar u Crnoj Gori. Sa Lukom Liješevićem, koji je na čelu naše liste, mi ćemo to i ostvariti", poručio je Franeta.

Bonus video: